Je voeten in goede handen!
Home » Tips » Pedicure in Broek op Langedijk

Pedicure in Broek op Langedijk

Wie is Pedicure in Broek op Langedijk?

De Pedicure is Janneke Schuijt-Jong geboren en getogen in Broek op Langedijk. Janneke is van huis uit verpleegkundige en heeft 15 jaar ervaring in de zorg. Als pedicure is Janneke sinds oktober 2013 in Broek op Langedijk actief. Janneke kent door haar opleiding de nieuwste en meest recente technieken.

Waar is de salon van de Pedicure in Broek op Langedijk gevestigd?

Het adres is Dwarspad nummer 17 in Broek op Langedijk. Pedicure Langedijk heeft een ruime salon die aan alle moderne eisen voldoet en heeft voor de auto’s parkeermogelijkheid op eigen terrein. Dit geldt ook voor fietsen en brommers. Het Dwarspad is gelegen in het centrum van Broek op Langedijk op ongeveer 100 meter van de Broekerveiling.

Kan ik ook thuis in Broek op Langedijk door de pedicure behandeld worden?

Behandeling aan huis is zeker mogelijk. De mobiele set is gelijkwaardig aan de set in de salon. Alleen het heerlijke voetenbad en de stoel komen niet mee. Behandeling aan huis is mogelijk in Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint Pancras.

Bezoek Pedicure Langedijk in Broek op Langedijk!

Voor een behandeling maakt U eenvoudig een afspraak via Email, whatsapp, sms of via de telefoon. Het mailadres isinfo@pedicurelangedijk.nl en het telefoonnummer 06-39723550. Bij Pedicure Langedijk zijn uw voeten in goede handen!