Je voeten in goede handen!
Home » Tips » Pedicure Langedijk

Pedicure Langedijk

Wat is Pedicure Langedijk?

Pedicure Langedijk is een Pedicuresalon in Broek op Langedijk. Bij Pedicure Langedijk zijn de behandelingen zoals op de site beschreven mogelijk.

Wie is Pedicure Langedijk?

De Pedicure van Pedicure Langedijk is Janneke Schuijt-Jong geboren en getogen in Broek op Langedijk. Janneke is van huis uit verpleegkundige en heeft 15 jaar ervaring in de zorg. Als pedicure is Janneke sinds oktober 2013 in Broek op Langedijk actief. Janneke kent door haar opleiding de nieuwste en meest recente technieken.

Waar is Pedicure Langedijk gevestigd?

Pedicure Langedijk is gevestigd aan het Dwarspad nummer 17 in Broek op Langedijk. Pedicure Langedijk heeft een ruime salon die aan alle moderne eisen voldoet en heeft voor de auto’s parkeermogelijkheid op eigen terrein. Dit geldt ook voor fietsen en brommers. Het Dwarspad is gelegen in het centrum van Broek op Langedijk op ongeveer 100 meter van de Broekerveiling.

Bezoek Pedicure Langedijk!

U kunt een afspraak maken voor een behandeling via Email, whatsapp, sms of via de telefoon. Het mailadres is info@pedicurelangedijk.nl en het telefoonnummer 06-39723550. Bij Pedicure Langedijk zijn uw voeten in goede handen!